'Feyenoord ontkent hoogte van bod op Ricardo Pepi'

'Feyenoord ontkent hoogte van bod op Ricardo Pepi'

Donderdagmiddag bracht Tobi Altschäffl, clubwatcher van FC Augsburg namens BILD, het nieuws dat Feyenoord een bod van meer dan tien miljoen euro heeft gedaan op Ricardo Pepi. Inmiddels lijkt 1908.nl meer informatie te hebben over de situatie.

Het medium schrijft dat de hoogte van het bedrag stellig wordt ontkend vanuit Rotterdam. In een eerder stadium gaf Dennis te Kloese al aan het destijds gewenste bedrag niet te kunnen en willen betalen. Om welk bedrag er toen gesproken werd is niet bekend. FC Augsburg heeft ruim zestien miljoen euro betaald voor Pepi en wil een groot deel daarvan terugzien.

Ondanks de interesse van clubs uit de Premier League, lijkt de strijd te gaan tussen PSV en Feyenoord. Waar alle signalen eerst op groen stonden voor een transfer naar PSV, hebben zij door het lange wachten de Rotterdammers weer een kans gegeven. De gesprekken over een mogelijke transfer van de Amerikaan gaan dit weekend nog door, maar het bedrag dat Te Kloese en zijn collega's in gedachte hebben, zou een stuk lager liggen dan het eerder geschreven bedrag van meer dan tien miljoen euro.

'Feyenoord ontkent hoogte van bod op Ricardo Pepi'
Zelf lijkt Dennis te Kloese via Instagram ook te reageren op de berichtgeving.
Lees meer over
Dennis te Kloese Ricardo Pepi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties