Feyenoord O21 strijdt zaterdag op Varkenoord om landstitel

Feyenoord O21 strijdt zaterdag op Varkenoord om landstitel

Feyenoord Onder 21 speelt komende zaterdag (8 juni) de finale om de landstitel. Afgelopen zaterdag kroonde de jeugdploeg zich al tot voorjaarskampioen door met liefst 5-0 te winnen van SC Cambuur. Om zich algeheel kampioen te mogen noemen, moet het in de finale zien af te rekenen met FC Twente/Heracles Academie Onder 21, dat eerder dit seizoen de najaarstitel pakte.

Inmiddels is er meer bekend over deze finale. Op voetbal.nl staat namelijk dat de wedstrijd op zaterdag 8 juni om 14:00 van start gaat. Het duel wordt gespeeld op Varkenoord.

Geen promotie
Helaas gaat deze eindstrijd niet om meer dan de landstitel. Normaal gesproken speelt de kampioen nog door om promotie naar de Tweede Divisie en dus een plek in de voetbalpiramide. Een voorwaarde is echter dat in die Tweede Divisie een ander Jong-team in het rechterrijtje eindigt. Dat gebeurde niet: Jong Sparta en Jong Almere City werden 7e en 8e en speelden zich daarmee veilig. Omdat er geen Jong-team degradeert, is promotie voor Feyenoord ook van de baan.

Lees meer over
Feyenoord Onder 21
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties