Feyenoord O18 verslaat PSV; O17 verliest ondanks goal Van Persie

Feyenoord Onder 18 en Onder 17 speelden zaterdagmiddag beiden tegen de leeftijdsgenoten van PSV. De beloften van de Onder 18 wisten op een regenachtig Varkenoord met 1-0 te winnen van de ploeg uit Eindhoven. Feyenoord Onder 17 was minder succesvol en verloor in Eindhoven met 2-1.

Feyenoord Onder 18 nam het vandaag op tegen de leeftijdsgenoten van PSV. De ploeg uit Eindhoven eindigde in de najaarscompetitie op de eerste plek, dus het was een lastige opgave voor trainer Henk Brugge. De omstandigheden waren ook niet optimaal: de wedstrijd werd afgewerkt op een nat kunstgrasveld. Halverwege de eerste helft schoot Fabiano Rust het eerste en beslissende doelpunt binnen. Ondanks een aantal kansen lukte het de ploeg uit Eindhoven niet om gelijk te maken. Aanstaande dinsdag speelt Feyenoord O18 om 14:30 uur in Doetinchem tegen de leeftijdsgenoten van De Graafschap.

Opstelling Feyenoord O18: Berger, Arnaud, Giersthove, De Blok, Candelaria, Pusic, Sarigül, Plug, Rust, Reis, Sliti

Feyenoord Onder 17
Ook de beloften van Feyenoord O17 speelden vandaag tegen PSV. Op de Herdgang kwamen de Rotterdammers al snel op achterstand, door een doelpunt van Jason van Duiven in de tiende minuut. In minuut dertig verdubbelde de ploeg uit Eindhoven de voorsprong dankzij een doelpunt van Floris Bos. De aansluitingstreffer kwam van Shaqueel van Persie, maar verder dan 2-1 kwamen de Rotterdammers niet. Volgende week speelt Feyenoord O17 om 12:00 uur op Varkenoord tegen FC Eindhoven O17.

Opstelling Feyenoord O17: Husselin, Cruz, Otte, Sebbar, Gardenier, Kraaijeveld, Sneijer, Rambocus, Ulutas, Fuaad, Soetekouw.