Feyenoord neemt Trauner op in wedstrijdselectie

Feyenoord neemt Trauner op in wedstrijdselectie

Gernot Trauner maakt vandaag zijn rentree in de wedstrijdselectie van Feyenoord. De Oostenrijker is fit genoeg om minuten te maken tegen Fortuna Sittard. Trauner kampte met een blessure aan zijn knie en was daardoor enkele maanden niet inzetbaar voor de Rotterdammers.

''Trauner heeft twee trainingen meegedaan'', vertelt Slot op de vraag hoe ver hij is. ''Hij is fit genoeg om een korte invalbeurt te maken, maar kan nog niet starten. Je merkt dat Gernot bij de fans en supporters enorm gerespecteerd wordt. Dat hij er nu bij is geeft voor ons mogelijkheden wanneer er iets gebeurd. Niet als er na tien minuten iets gebeurd, maar wel als we in de eindfase iets voor elkaar moeten krijgen.''

Trauner raakte in december geblesseerd en moest worden geopereerd aan zijn knie. De verwachtingen waren dat hij in maart pas weer kon meetrainen met de groep, maar zijn herstel verliep boven verwachting goed. Trauner heeft door zijn blessures elf wedstrijden gemist.

Feyenoord kan in Sittard niet beschikken over Justin Bijlow, Sebastian Szymański, Patrik Wålemark en Quinten Timber. De Pool heeft de training nog niet hervat bij Feyenoord. De aanvallende middenvelder traint nog altijd individueel.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties