'Feyenoord neemt talentvolle Kraaijeveld en Read mee op trainingskamp'

'Feyenoord neemt talentvolle Kraaijeveld en Read mee op trainingskamp'

Voor Thijs Kraaijeveld gaat het nieuwe jaar uitstekend beginnen. De talentvolle middenvelder gaat met Feyenoord mee op trainingskamp naar Marbella, zo meldt Feyenoord Youth Watcher op X.

Kraaijeveld trainde voor het eerst mee met het eerste van Feyenoord in september. Inmiddels heeft de zestienjarige middenvelder een dusdanige goede ontwikkeling doorgemaakt dat trainer Arne Slot Kraaijeveld meeneemt op trainingskamp naar Spanje.

Kraaijeveld is sinds het seizoen 2016-2017 actief binnen de Feyenoord Academy. De middenvelder kwam het afgelopen seizoen uit voor Feyenoord Onder 17 en maakt nu deel uit van Feyenoord Onder 18. Naast Kraaijeveld mag ook Givairo Read mee naar Marbella.

Read maakte afgelopen zomer de overstap van FC Volendam naar Feyenoord. De 17-jarige verdediger heeft een contract tot medio 2026 in De Kuip. Read heeft zijn eerste minuten bij FC Volendam in de Eredivisie nu al weten te maken. In Marbella mag hij zich gaan bewijzen aan de staf van Feyenoord.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties