Feyenoord neemt afstand van 'walgelijk spandoek'

Feyenoord neemt afstand van 'walgelijk spandoek'

Feyenoord heeft zondagavond gereageerd op een foto dat momenteel rondgaat op sociale media. Steven Berghuis heeft de gevoelige overstap gemaakt naar Ajax en daardoor komen er veel emoties los. Alleen de Rotterdamse club grijpt nu in nadat een spandoek rondgaat over de 29-jarige aanvaller, die als kwetsend en bedreigend wordt ervaren.

Eerder hebben Willem van Hanegem, Dirk Kuyt en de Supportersvereniging van Feyenoord al aangegeven dat de reacties binnen het betamelijke moeten blijven. ''Ik betreur de keuze van Steven ook, maar vind wel dat Feyenoord op het veld zijn gram moet halen en nergens anders'', reageerde Kuyt.

Ook FSV De Feijenoorder reageert: ''Als je dit doet, ben je niet niet goed'', zegt voorzitter Remco Ravenhorst. ''Degenen die dit op een spandoek schrijven, zien aandacht alleen maar als een vorm van erkenning. Best kans dat ze zich verbonden voelen met Feyenoord, maar als club heb je alleen maar last van dit soort types. Wij hebben overal gecommuniceerd om rond het vertrek van Berghuis naar Ajax idiote acties juist achterwege te laten.''

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties