Feyenoord legt jeugdinternational Marley Cruz vast

Feyenoord legt jeugdinternational Marley Cruz vast

De zestienjarige jeugdinternational Marley Cruz heeft dinsdagmiddag op Varkenoord een contract getekend bij Feyenoord, dat hem tot medio 2025 aan de club bindt. De aanvaller komt over van ADO Den Haag en sluit dit seizoen aan bij Feyenoord Onder 17.

''Marley valt het beste te omschrijven als een technisch zeer begaafde buitenspeler met een goede individuele actie die tevens over veel snelheid beschikt'', somt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord op. ‘Naast deze kwaliteiten is hij zeer taakbewust en is hij een echte winnaar. We zijn als club erg blij dat Marley vanaf dit seizoen op Varkenoord te bewonderen is.''

''ls geboren en getogen Rotterdammer heb ik altijd al een goed gevoel gehad bij Feyenoord'', zegt Cruz op de clubwebsite van de Rotterdammers. ''Het maakt me heel erg trots dat ik hier voor de ogen van mijn familie en vrienden een driejarig contract heb mogen tekenen. Ik kijk ernaar uit om in het Feyenoord-shirt mijn kwaliteiten aan iedereen te laten zien.''

Cruz begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van RVV AGE en MSV De Betrokken Spartaan en was later één seizoen actief bij VV Zwaluwen uit Vlaardingen. In de zomer van 2019 maakte de geboren Rotterdammer de overstap naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag, waar hij drie seizoenen zou spelen. Daarnaast debuteerde de rechtspoot afgelopen seizoen als jeugdinternational van Nederland voor het Futureteam voor spelers onder 16 jaar.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties