'Feyenoord last adempauze in; nieuw plan en renovatie ook opties'

'Feyenoord last adempauze in; nieuw plan en renovatie ook opties'

Feyenoord heeft duidelijk gemaakt dat het voorlopig geen keuze gaat maken over een mogelijk nieuw stadion. De Rotterdammers willen de komende twaalf maanden alle opties overwegen qua wat het beste is voor de toekomst van de club.

Dit meldt het Algemeen Dagblad op basis van het topoverleg dat vandaag plaatsvond. Het huidige plan van Feyenoord City blijft daarbij een serieuze optie. Ook gaat er serieus gekeken worden naar renovatie van De Kuip en zelfs een compleet nieuw stadionplan sluit de clubleiding niet uit.

Het Rotterdamse college wil niets liever dan doorgaan met Feyenoord City, maar ook daar beseffen ze dat het onder de huidige omstandigheden een moeilijk verhaal gaat worden. Het college stuurt uiterlijk woensdag een brief naar de gemeenteraad over de laatste stand van zaken. Ook de club en Stadion Feijenoord zullen met een statement naar buiten komen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties