'Feyenoord krijgt Duitse concurrentie in strijd Bjørkan'

'Feyenoord krijgt Duitse concurrentie in strijd Bjørkan'

Feyenoord krijgt concurrentie van Hertha BSC in de strijd om de handtekening van Fredrik André Bjørkan. De Noorse linksback kan volgens Sport BILD rekenen op concrete interesse van de Duitsers.

De 23-jarige verdediger is per 1 januari transfervrij omdat zijn contract bij de Noorse kampioen FK Bodø-Glimt dan afloopt. De naam van Bjørkan gaat al langer rond rondom De Kuip en afgelopen zomer leek de transfer al rond te zijn, voordat het op het laatste moment niet doorging. In de winterstop wil Frank Arnesen alsnog toeslaan, maar de technisch directeur moet nu dus Hertha BSC te snel af zijn.

Verslaggever Frank Stout van RTV Rijnmond gaf eerder deze maand in een podcast aan dat de komst van de Noor 'wel goed gaat komen'. "Er komt zo goed als zeker een nieuwe Noor naar Feyenoord", zo verwees hij naar Bjørkan. "Zoals ik begrijp gaat dat voor de winterstop wel goedkomen." De linksback is ook dit seizoen goed in vorm. Met zes assists en één doelpunt heeft hij een belangrijk aandeel in de koppositie van FK Bodø-Glimt, dat na 26 speelronden vijf punten meer heeft dan de nummer twee Molde FK.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties