Feyenoord kondigt documentaire 'El Gladiador' aan

Feyenoord kondigt documentaire 'El Gladiador' aan

Als groot maar vooral onbekend talent streek Marcos Senesi in de zomer van 2019 op pas 22-jarige leeftijd neer in Rotterdam. Inmiddels verdedigt de Argentijn alweer ruim twee jaar onze clubkleuren en is hij niet meer weg te denken uit het hart van de Feyenoord-defensie. Wat is zijn achtergrond, hoe werd hij in Zuid-Amerika gevormd en wat ging er vooraf aan de stap van het kleine Concordia naar Europa?

Dat wordt duidelijk in ‘El Gladiador’ - een exclusieve Feyenoord-documentaire van ongeveer een uur over Marcos Senesi. We gaan terug naar zijn roots in Argentinië, waar onder meer mensen die hem opvoedden en zagen opgroeien aan het woord komen. Zij schetsen het beeld van een bescheiden plattelandsjongen, van een gevoelige vechter, die uitgroeide tot profvoetballer en vastberaden is om de top te halen.

‘The Journey from Concordia to Rotterdam’ vertelt het verhaal van die reis tot dusver en geeft een beeld van de mens achter de voetballer en de hechte familie waar Marcos Senesi onvoorwaardelijk op kan steunen. El Gladiador is binnenkort exclusief te zien op Feyenoord-platforms. De trailer is hieronder in de videoplayer te bekijken.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties