'Feyenoord kiest voor kraagje bij nieuw thuisshirt'

'Feyenoord kiest voor kraagje bij nieuw thuisshirt'

Feyenoord heeft de nieuwe shirts voor aankomend seizoen nog niet bekend gemaakt. De verwachtingen zijn dat er begin juli meer duidelijkheid gaat komen over de nieuwe tenues.

Volgens 1908.nl bevat het nieuwe thuisshirt een kraagje en gaat het lijken op de nieuwe shirts van Leicester City. Ook bevat het thuisshirt voor het nieuwe seizoen een kleine V-hals. Op de achterkant in de nek zal een Rotterdam-logo zichtbaar zijn.

Het nieuwe uitshirt van Feyenoord krijgt de kleuren roze-zwart, maar dat zijn voorlopig nog geruchten. Het kan namelijk ook zijn dat de doelmannen in deze kleurencombinatie gaan spelen. Feyenoord doet voorlopig nog geen officiële mededelingen.

Castore
Adidas is aankomend seizoen voor het laatst de partner van Feyenoord. Vanaf medio 2023 tot medio 2029 gaat de Britse kledingsponsor Castore de Rotterdammers voorzien van tenues. Het contract levert Feyenoord in zes jaar tijd vijftig miljoen euro op.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties