'Feyenoord kan gaan bouwen en zet in op Szymanski'

'Feyenoord kan gaan bouwen en zet in op Szymanski'

Feyenoord houdt serieus rekening met een langer verblijf van Sebastian Szymanski. De Rotterdammers kregen donderdagochtend goed nieuws te horen over het aanblijven van trainer Arne Slot en lijken ook langer te kunnen beschikken over de talentvolle aanvallende middenvelder.

Het Algemeen Dagblad meldt in een update dat huurling Szymanski 'naar alle waarschijnlijkheid' bij Feyenoord blijft. Daarentegen staat wel het vertrek van Oussama Idrissi. De huurling keert terug naar Sevilla, maar de krant heeft geen signalen opgevangen dat Feyenoord de buitenspeler wil contracteren. Afgelopen zomer is er geen koopoptie afgesproken met Sevilla.

Nu Slot heeft aangegeven bij Feyenoord te blijven, heeft de clubleiding duidelijkheid en kan het verder gaan bouwen aan een elftal dat in staat is om de groepsfase van de Champions League te overleven. Daarnaast is het een enorm voordeel dat het bij Ajax en PSV momenteel extreem onrustig is en het nog maar moet blijken of zij volgend jaar wel stabiel kunnen presteren.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties