'Feyenoord is Amad Diallo nog altijd niet vergeten'

'Feyenoord is Amad Diallo nog altijd niet vergeten'

Feyenoord overweegt om een nieuwe poging te wagen voor Amad Diallo, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers hebben opnieuw interesse in de 20-jarige buitenspeler. Diallo staat momenteel onder contract bij Manchester United en heeft de afgelopen periode op huurbasis gespeeld voor Sunderland.

De komende dagen zal Diallo het onderwerp van gesprek zijn bij Feyenoord. De club zal dan besluiten of ze opnieuw toenadering willen zoeken om de rechtsbuiten naar De Kuip te halen. Ook Sunderland heeft interesse in een nieuwe huurperiode van de linkspoot, die afgelopen seizoen veertien keer heeft gescoord en vier assists heeft gegeven.

Feyenoord was twee jaar geleden zeer dichtbij de komst van Diallo. De club had overeenstemming bereikt met Manchester United en had ook een persoonlijk akkoord met de speler. Echter, vanwege een blessure die hij kort voor zijn vertrek naar Nederland opliep, ging de hele deal niet door. Destijds heeft voormalig technisch directeur Frank Arnesen doorgeschakeld naar Reiss Nelson.

Lees meer over
Amad Diallo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties