'Feyenoord informeerde naar Doekhi, bod veel te laag'

'Feyenoord informeerde naar Doekhi, bod veel te laag'

In de zoektocht naar een centrale verdediger heeft Feyenoord bij Vitesse geïnformeerd naar Danilho Doekhi. De transfersom die de Rotterdammers in gedachten hadden, was echter veel te laag. Dat schreef De Telegraaf donderdagochtend.

'Voordat de keuze viel op Gernot Trauner, informeerde Feyenoord naar Doekhi', schreef de ochtendkrant. 'Over het bedrag dat de Rotterdammers wilden besteden, werd in Arnhem gekscherend gezegd dat ze daarvoor niet eens één been van de verdediger konden krijgen. Andere opties legde Doekhi zelf naast zich neer.'

Dat Feyenoord weinig te besteden heeft op de transfermarkt, is bekend. Dat is ook de reden dat Hajduk Split-talent Mario Vuskovic (19) niet haalbaar bleek. Zo kwamen de Rotterdammers uit bij Trauner, die naar verluidt één miljoen euro heeft gekost. "Trauner heeft vooralsnog onze laatste centen gekost", liet technisch directeur Frank Arnesen weten.

Lees meer over
Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties