'Feyenoord in gesprek met Wellenreuther over zijn toekomst'

'Feyenoord in gesprek met Wellenreuther over zijn toekomst'

Bij Feyenoord is het bestuur hard aan het werk om de selectie voor volgend seizoen in orde te krijgen. Afgelopen maand werd Thomas van den Belt definitief overgenomen van PEC Zwolle en vrijdag werd ook bekend dat er een akkoord is over de transfer van Ramiz Zerrouki. Voor de positie als tweede keeper zijn de Rotterdammers in gesprek met Timon Wellenreuther, zo meldt 1908.nl.

Of Feyenoord tot een akkoord gaat komen met Wellenreuther is nog onzeker, de Duitser heeft namelijk ook veel belangstelling uit de Bundesliga. De 27-jarige doelman van RSC Anderlecht mikt zelf op een transfer waar hij garanties heeft op speeltijd. Een nieuwe verhuurperiode ziet de Duitser dan ook niet zitten, zo gaf hij eerder aan. "In de zomer laat ik me niet meer uitlenen.''

Vorige zomer heeft Feyenoord een koopoptie onderhandeld in het huurcontract met RSC Anderlecht. De Rotterdammers moeten echter wel tot een akkoord komen met Wellenreuther. Hierbij zal hij genoegen moeten nemen met een tweede doelman en de verwachting is dat hij hoopt op een club die garantie geeft voor een basisplaats.

Ondertussen zitten de Rotterdammers niet stil en is er interesse getoond in Etienne Vaessen. De doelman van RKC Waalwijk speelt een uitstekend seizoen en kan mogelijk naar De Kuip komen als er geen akkoord komt met Wellenreuther. Ook Ofir Marciano en Thijs Jansen staan nog onder contract bij Feyenoord. Marciano lijkt met een contract tot en met juni 2023 afscheid te nemen van Rotterdam. Jansen staat nog tot en met medio 2025 onder contract, dit seizoen komt hij op huurbasis uit in de Keuken Kampioen Divisie voor TOP Oss.

Lees meer over
Timon Wellenreuther
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties