'Feyenoord in gesprek met Van Persie: nog geen akkoord bereikt'

'Feyenoord in gesprek met Van Persie: nog geen akkoord bereikt'

Feyenoord wil Robin van Persie uit handen van SC Heerenveen houden. De Rotterdammers hebben diverse gesprekken gehad met de voormalige voetballer. Dit bevestigt het Algemeen Dagblad. Beide partijen hebben tot op heden nog geen akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis.

De 102-voudig international, die zijn profcarrière bij Feyenoord zowel begon als afsloot, zette in 2022 zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot medio 2024 aan de club verbindt. Nu willen de Rotterdammers zijn aflopende contract met meerdere jaren verlengen.

Van Persie is serieus in beeld om aan de slag de te gaan bij SC Heerenveen. De huidige trainer van Feyenoord Onder 18 moet de opvolger worden van Kees van Wonderen, die aan het einde van het seizoen vertrekt uit Friesland. Het is niet bekend hoe Van Persie zelf naar zijn toekomst kijkt, maar heeft inmiddels wel twee concrete opties.

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties