'Feyenoord in gesprek met aanvaller Dilrosun'

'Feyenoord in gesprek met aanvaller Dilrosun'

Feyenoord is de gesprekken gestart met aanvaller Javairo Dilrosun. Dat meldde Voetbal International woensdagavond. De multi-inzetbare aanvaller staat momenteel nog tot 2024 onder contract bij het Duitse Hertha BSC, maar zou dus kunnen vertrekken uit de Bundesliga.

Het voetbalmedium schreef woensdag hoe ook Arne Slot een deel van de taken van de zieke Frank Arnesen op zich neemt, waardoor hij veel met (zaakwaarnemers van) potentiële versterkingen belt. Een van hen is dus Dilrosun, die ook vorig seizoen al in beeld was bij Feyenoord. De 24-jarige Nederlander kan als linksbuiten, rechtsbuiten en nummer tien uit de voeten en komt dus voor meerdere vacatures in De Kuip in aanmerking.

Dilrosun verruilde in 2018 de jeugdopleiding van Manchester City voor Hertha BSC, waar hij in de Bundesliga zijn eerste stappen in het betaald voetbal zette. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Bordeaux, maar die club kon het zich niet veroorloven om de bedongen koopoptie te lichten. Een transfer naar Feyenoord zou nu dus een nieuwe oplossing kunnen zijn voor Dilrosun.

Brenet
In hetzelfde artikel werd ook de naam van Joshua Brenet opnieuw genoemd. De verdediger die zowel op links- en rechtsback kan spelen is nog altijd in beeld bij Feyenoord, waar die beide posities met alleen Lutsharel Geertruida en Marcus Pedersen momenteel dun bezet zijn. Toch blijft de verwachting dat hij voor een langer verblijf bij FC Twente tekent.

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties