'Feyenoord in de markt voor Campos en Viña'

'Feyenoord in de markt voor Campos en Viña'

Feyenoord heeft ook linksback Omar Campos op het lijstje staan. De Rotterdammers hebben de afgelopen periode volop gescout om de verdediging te versterken en de 20-jarige Mexicaan is een optie om de overstap te maken naar De Kuip.

Dit meldt journalist Luis Herra. Campos staat onder contract bij de Mexicaanse voetbalclub Santos Laguna. De linkspoot heeft daar nog een contract tot medio 2025 en een marktwaarde van rond de vier miljoen euro. Anderlecht wordt ook genoemd als mogelijke bestemming.

Campos en Viña nog altijd genoemd (update vrijdag 5 augustus)
Omar Campos staat nog altijd in de belangstelling van Feyenoord, zo meldt ESPN Mexico. Volgens journalist Jorge Ramos is Campos nadrukkelijk in beeld om de Rotterdamse club te versterken. De naam van Matías Viña zingt volgens 1908.nl ook nog altijd rond in De Kuip.

De komst van linksback Marcos López gaat spoedig definitief bekend gemaakt worden door Feyenoord. De international van Peru is al medisch gekeurd en het is nu wachten op de officiële aankondiging. Trainer Arne Slot hoopt de selectie ook nog te versterken met een tweede linksback. De komende dagen moet duidelijk gaan worden welke verdediger haalbaar is voor de Rotterdammers.

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties