Feyenoord-huurlingen op dreef bij FC Dordrecht

Voor FC Dordrecht werd het vrijdagavond wederom duidelijk dat de samenwerking met Feyenoord goed uitpakt. Ilias Sebaoui was twee keer trefzeker in de 5-2 gewonnen wedstrijd tegen sc Cambuur en ook Korede Osundina gaf een assist.

Dankzij de ruime overwinning was het een vrolijke avond aan de Krommedijk, waar de huidige nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie haar thuiswedstrijden speelt. Al na zes minuten kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong en het goede spel werd snel uitgebouwd naar 2-0 en 3-0 in het voordeel van FC Dordrecht. Pas na 38 minuten wist de ploeg uit Friesland voor de eerste keer het net te vinden, maar eigenlijk bleef het spelbeeld hetzelfde. Sebaoui scoorde in de slotfase zijn tweede doelpunt van de wedstrijd op aangever van Osundina.

Naast de creatieve middenvelder begon ook Feyenoord-huurling Antef Tsoungui in de basiself van trainer Michele Santoni. De verdediger speelde vandaag zijn achtste wedstrijd in het shirt van Dordrecht en speelde al zijn wedstrijden de volledige negentig minuten. Osundina zat vandaag voor het eerst bij de selectie en mocht acht minuten invallen. Van een succesvolle invalbeurt kan de Amerikaan zeker spreken, want hij gaf direct een assist op Sebaoui. Daarnaast kreeg ook Shiloh 't Zand een invalbeurt, hij kan nog niet rekenen op een vaste basisplaats, maar krijgt wel iedere wedstrijd (een aantal) speelminuten.