Feyenoord-huurling 't Zand in voorselectie Suriname

Feyenoord-huurling 't Zand in voorselectie Suriname

De goede prestaties van Shiloh 't Zand bij FC Dordrecht zijn ook opgevallen bij de bondscoach van Suriname. De huurling van Feyenoord is opgenomen in de voorselectie van het nationale elftal. Naast de 20-jarige geboren Rotterdammer maken ook diverse oud-Feyenoorders kans om bij de definitieve selectie te behoren.

Warner Hahn (Kyoto Sanga FC), Ridgeciano Haps (Genoa), Kelvin Leerdam (Heracles) en Mitchell te Vrede (Gol Gohar) zitten in de voorselectie van Suriname, dat op 24 maart een vriendschappelijke interland speelt tegen Martinique. De meest opvallende naam is Dylan Vente. De spits van Hibernian is voor het eerst opgeroepen.

Natio, dat sinds donderdag onder leiding staat van Stanley Menzo, komt op 24 maart in een oefenduel in Almere uit tegen Martinique. De wedstrijd maakt deel uit van de voorbereidingen van de selectie op de WK-kwalificatiecampagne die in juni van start gaat. In de zomer treft Suriname onder andere Saint Vincent, Grenadines, Anguilla en de winnaar van het duel tussen Turks en Caicos.

Vente niet geselecteerd
Update | Dylan Vente is niet opgenomen in de voorselectie van Suriname. Het blijkt te gaan om een communicatiefout van de voetbalbond. De oud-spits van Feyenoord kan in de toekomst nog wel geselecteerd worden, maar daar is nog geen besluit over genomen.

Lees meer over
Shiloh ’t Zand
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties