Feyenoord houdt zich rustig: ''We doen geen onverantwoorde dingen''

Feyenoord houdt zich rustig: ''We doen geen onverantwoorde dingen''

Feyenoord maakt momenteel geen haast op de transfermarkt. De club uit Rotterdam is op dit moment actief op zoek naar versterkingen voor zowel de aanval als de verdediging. Het Algemeen Dagblad heeft gesproken met algemeen directeur Dennis te Kloese om de huidige stand van zaken te bespreken.

''We doen geen onverantwoorde dingen'', vertelt Te Kloese waarom Feyenoord zich momenteel terughoudend op de markt gedraagt. De club heeft nog voldoende tijd om de selectie te versterken en kan het beschikbare budget maar één keer besteden.

Ricardo Pepi
Feyenoord heeft recentelijk geen pogingen ondernomen om Ricardo Pepi voor de neus van PSV weg te kapen Het was voor de Rotterdammers al snel duidelijk dat de Amerikaan niet haalbaar was. Te Kloese reageert hierop: ''We hebben een voorstel aan Augsburg gedaan, maar dat was al enkele weken geleden. Uiteindelijk was hij veel te duur.''

Joshua Brenet
Brenet wordt de laatste dagen in verband gebracht met Feyenoord. De Rotterdammers zouden zelfs al met de verdediger in gesprek zijn. Op dit moment heeft de club echter geen concrete interesse in de verdediger van FC Twente. De aandacht op de transfermarkt richt zich momenteel eerst op het vinden van een buitenspeler en een vervanger voor Jacob Rasmussen.

Lees meer over
Joshua Brenet Ricardo Pepi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties