'Feyenoord hoort vraagprijs FC Twente voor Zerrouki'

'Feyenoord hoort vraagprijs FC Twente voor Zerrouki'

Het gaan wederom een aantal spannende dagen worden voor Ramiz Zerrouki. De 24-jarige middenvelder staat concreet in de belangstelling van Feyenoord. De Rotterdammers hebben zich officieel gemeld bij FC Twente om Zerrouki over te nemen. Het is alleen de vraag of de Tukkers wel willen meewerken aan een vertrek van een van de sleutelspelers in de selectie.

Volgens het Algemeen Dagblad valt er voor FC Twente pas te praten over een vertrek als er een transfersom van minimaal 7.5 miljoen euro wordt overgemaakt. Arne Slot is al maanden enorm gecharmeerd van Zerrouki. De clubleiding wil er alles aan doen om de droomkandidaat van de trainer naar Rotterdam te halen. In de ogen van de trainer is Zerrouki het missende puzzelstukje in de huidige selectie.

Als Feyenoord de komende weken wederom geen akkoord weet te bereiken met FC Twente, dan gaat de deur definitief dicht. De Rotterdammers gaan zich in de zomer namelijk niet melden voor Zerrouki. ''Met pijn in het hart, maar in Rotterdam oordelen ze zo: Zerrouki moet ooit nog worden doorverkocht en wat is de groeimarge in marktwaarde als FC Twente nu al zo hoog in de boom blijft zitten? Marginaal'', schrijft de krant.

Mannsverk
De krant weet ook te melden dat Sivert Mannsverk nog altijd als alternatief geldt. De twintigjarige middenvelder staat echter ook op de radar van verschillende clubs uit de Premier League, al zijn er geluiden dat de Noor een voorkeur heeft voor een tussenstap naar een competitie waar hij zich verder kan ontwikkelen. Het nadeel van Mannsverk is dat hij geen Nederlands spreekt. Intern bij Feyenoord zijn ze van mening dat de Nederlandse kern in de selectie wel erg smal is geworden.

7.5 miljoen euro voor Zerrouki is een goede prijs
Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties