'Feyenoord hoopt zich te versterken met Wieffer van Excelsior'

'Feyenoord hoopt zich te versterken met Wieffer van Excelsior'

Feyenoord hoopt zich te versterken met de 22-jarige Mats Wieffer van Excelsior, zo meldt Martijn Krabbendam van Voetbal International. De middenvelder moet deze zomer overkomen naar De Kuip.

De geboren Twentenaar is bij Excelsior uitgegroeid tot een belangrijke speler. In de Keuken Kampioen Divisie was hij dit seizoen goed voor vier goals en vijf assists. Wieffer heeft bij Excelsior nog een contract tot medio 2023. Feyenoord moet dus een transfersom overmaken om Wieffer los te weken bij de Kralingers en heeft concurrentie uit binnen- en buitenland.

Ook het Algemeen Dagblad maakt melding dat Feyenoord zich gemeld heeft bij Excelsior. De middenvelder kan ook zijn contract verlengen, maar Feyenoord denkt Excelsior te kunnen overtuigen met een bescheiden transfersom. Wieffer moet na Danilo Pereira da Silva de volgende aankoop worden van de stadionclub.

Update | Feyenoord en Excelsior akkoord
Volgens Mikos Gouka hebben de twee clubs al snel een akkoord weten te bereiken. De Feyenoord-watcher meldt dat de verwachting is dat de clubs snel met de bevestiging naar buiten komen.

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties