'Wieffer tekent vandaag meerjarig contract bij Feyenoord'

'Wieffer tekent vandaag meerjarig contract bij Feyenoord'

Feyenoord neemt Mats Wieffer definitief over van Excelsior. De Rotterdammers gaan de 22-jarige middenvelder vandaag presenteren in De Kuip, zo meldt Voetbal International. Na een medische keuring gaat hij een contract voor meerdere seizoenen tekenen bij de stadionclub.

''Hij past perfect in de speelwijze van Arne Slot. Mats heeft een groot loopvermogen, is creatief, wil vooruit voetballen, pakt ballen af, kan goed koppen en op meerdere posities uit de voeten. Ik ben helemaal gek van hem'', vertelt de huidige trainer van Excelsior Marinus Dijkhuizen.

Wieffer is een speler die op verschillende manier is te gebruiken. ''Ik heb ook achterin op verschillende plekken gestaan. Dat ik op meerdere plekken kan spelen is voor de trainer natuurlijk lekker, maar het is ook prettig als je je op een bepaalde positie kunt richten en dan heb ik een lichte voorkeur voor 8 of 6 op het middenveld.''

Wieffer heeft bij Excelsior nog een contract tot medio 2023. Technisch directeur Frank Arnesen heeft een akkoord weten te bereiken over een transfersom van een paar ton. Wieffer stond ook in de concrete belangstelling van clubs uit het buitenland en binnenland. Verlengen bij Excelsior was ook een optie. Wieffer is na Danilo de tweede zomeraanwinst van Feyenoord.

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties