'Feyenoord heeft nog geen bod gedaan op Bazoer'

'Feyenoord heeft nog geen bod gedaan op Bazoer'

Feyenoord heeft zich nog niet officieel bij Vitesse gemeld met een bod voor Riechedly Bazoer, zo meldt FeyenoordTM. De Rotterdammers willen de selectie versterken met de 25-jarige middenvelder en hebben een persoonlijk gesprek gehad met Bazoer.

Vitesse houdt zich vast aan een vraagprijs van twee miljoen euro. Bazoer zelf heeft meerdere aanbiedingen ontvangen. Hij heeft een contract dat aankomende zomer afloopt en kan daardoor nu al in gesprek met een nieuwe werkgever.

De vraag is of Bazoer voor Feyenoord gaat kiezen. De concurrenten van de Rotterdammers hebben de middenvelder aanbiedingen gedaan waar de stadionclub niet in mee lijkt te kunnen. Net als met Joey Veerman zijn er niet genoeg financiële middelen om toe te slaan op de transfermarkt.

Tonny Vilhena
Het Twitter-account komt ook met een update over Tonny Vilhena. De Rotterdammers hebben geïnformeerd of een terugkeer mogelijk is, maar financieel gaat dat lastig worden. Vilhena heeft nog een contract tot medio 2024 in Rusland.

Lees meer over
Riechedly Bazoer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties