'Feyenoord heeft linksbuiten Keito Nakamura in het vizier'

'Feyenoord heeft linksbuiten Keito Nakamura in het vizier'

Japanner Keito Nakamura kan een volgende aanwinst gaan worden van Feyenoord. De Rotterdammers zijn overtuigd van de kwaliteiten van de linksbuiten van LASK Linz, zo schrijft 1908.nl.

De 22-jarige aanvaller van LASK Linz heeft een goed seizoen achter de rug in de Oostenrijkse competitie. In 31 wedstrijden maakte hij veertien doelpunten en gaf hij zeven assists. Bij de voormalige club van Gernot Trauner staat Nakamura onder contract tot medio 2025.

Na zijn goede seizoen staat Nakamura ook in de belangstelling van andere clubs uit Europa, maar tot dusver is er nog niemand concreet. Volgens het medium heeft ook Feyenoord nog geen officieel bod gedaan op de Japanner. De Rotterdammers willen mogelijk eerst Ricardo Pepi definitief binnenhalen.

Voordat Nakamura naar Europa vertrok speelde hij in de jeugdopleiding van Mitsubishi Yowa en maakte hij een binnenlandse transfer naar Gamba Osaka. In juli 2019 werd hij gehuurd door FC Twente, waar hij in achttien wedstrijden zes goals en één assist gaf. Bij Sint-Truidense VV werd in het seizoen 2020/21 zijn huurperiode vroegtijdig beëindigd en speelde hij, mede door een enkelblessure, slechts 157 minuten. In augustus 2021 maakte de japanner de definitieve overstap naar LASK Linz, waar hij tot nu toe 68 wedstrijden speelde. In totaal was de aanvaller goed voor 26 doelpunten en 9 assists in Oostenrijk.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties