'Feyenoord bereidt op korte termijn tweede bod voor op Pepi'

'Feyenoord bereidt op korte termijn tweede bod voor op Pepi'

Feyenoord zet nog steeds alles op alles om Ricardo Pepi over te nemen van FC Augsburg. Volgens 1908.nl is het eerste bod afgeslagen door de Duitsers, maar gaat op korte termijn een tweede bod worden ingediend door het bestuur van Feyenoord.

Waar tot voor kort Augsburg en Feyenoord in een zogenoemde 'aftastende fase' zaten, zal het met een verbeterd bod een stuk concreter worden, zo schrijft het medium. In de strijd om de Amerikaanse spits hebben de Rotterdammers wel concurrentie van onder andere PSV, maar in Eindhoven moet eerst duidelijkheid komen wie de nieuwe hoofdtrainer gaat worden.

De spits heeft recentelijk aangegeven dat hij zijn zinnen heeft gezet op een definitieve overstap naar Nederland. Afgelopen seizoen speelde de Amerikaan op huurbasis voor FC Groningen, waar hij goed was voor twaalf doelpunten in 29 wedstrijden in de Eredivisie. In Duitsland heeft Pepi een contract tot en met medio 2026.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties