'Feyenoord start onderhandelingen en doet bod op Pepi'

'Feyenoord start onderhandelingen en doet bod op Pepi'

Feyenoord maakt de komende dagen serieus werk van Ricardo Pepi. De Rotterdammers hebben een officieel bod neergelegd bij FC Augsburg om de 20-jarige Amerikaan over te nemen, zo meldt de betrouwbare journalist Fabrizio Romano.

Pepi moet de volgende aanwinst van Feyenoord worden. Eerder zijn Thomas van den Belt en Ramiz Zerrouki al naar De Kuip gehaald. Volgens Romano wil Feyenoord de concurrentie te snel af zijn en snel zaken doen met de Duitse club.

Naast Feyenoord is ook PSV concreet geïnteresseerd in Pepi, maar wegens het ontbreken van een hoofdtrainer wachten de Eindhovenaren de situatie nog af. De spits heeft recentelijk aangegeven dat hij zijn zinnen heeft gezet op een definitieve overstap naar Nederland. Afgelopen seizoen speelde de Amerikaan op huurbasis voor FC Groningen, waar hij goed was voor twaalf doelpunten in 29 wedstrijden in de Eredivisie.

Lees meer over
Ricardo Pepi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties