'Feyenoord haakt af voor Imeri en hoopt op Til'

'Feyenoord haakt af voor Imeri en hoopt op Til'

Feyenoord lijkt komende zomer geen poging te gaan wagen voor het binnenhalen van Kastriot Imeri. Eerder berichtte 1908.nl dat de Zwitserse middenvelder in beeld zou zijn als potentiële opvolger voor Guus Til, maar hetzelfde medium weet nu te melden dat Feyenoord afgehaakt lijkt te zijn.

Dat heeft ermee te maken dat de 21-jarige Imeri, speler van Servette FC, toch niet helemaal in het spelsysteem van Feyenoord zou passen. Daarbij vallen ook zijn prestaties van de laatste periode wat tegen. De middenvelder scoorde veel in de laatste fase voor de winterstop, maar stond daarna een tijdje droog. Wel leverden zijn laatste vier wedstrijden hem drie goals en een assist op.

Feyenoord is op de achtergrond druk bezig om de positie van Guus Til ook voor komend seizoen goed bezet te hebben. Daarvoor verkent het de opties op de markt, maar ook een langer verblijf van de clubtopscorer behoort nog altijd tot de mogelijkheden. In principe zou Til komende zomer terugkeren naar Spartak Moskou, maar gezien de Russische oorlog in Oekraïne is het er nog veel onduidelijkheid over zijn toekomst daar. 1908.nl stelde dat Feyenoord 'voornamelijk de situatie Guus Til afwacht'.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties