'Feyenoord grijpt ook naast Hadzikadunic'

'Feyenoord grijpt ook naast Hadzikadunic'

Feyenoord hoeft ook geen rekening meer te houden met de komst van Dennis Hadzikadunic. De 24-jarige centrale verdediger staat op het punt om zijn transfer naar Real Mallorca af te ronden, zo melden Spaanse media.

Hadzikadunic heeft al een medische keuring ondergaan en gaat spoedig een contract tekenen voor meerdere seizoenen. Eerder werd bekend dat Feyenoord een aanbieding heeft gedaan bij FK Rostov, maar een akkoord werd niet bereikt.

Hadzikadunic stond hoog op het lijstje van Feyenoord om Gernot Trauner te vervangen. Naast de negentienvoudig international van Bosnië-Herzegovina zagen de Rotterdammers ook Kamil Piątkowski voor een andere club kiezen. De Pool koos voor een tijdelijke overtap naar AA Gent.

Feyenoord speurt de transfermarkt af naar een centrale verdediger, maar is tot op heden nog niet succesvol gebleken. Voetbal International meldde gisterenavond nog dat de stadionclub meerdere opties bekijkt. De transfermarkt is nog tot het einde van de maand open in Nederland.

''Halen om het halen, dat zal niet gebeuren''
Algemeen directeur Dennis te Kloese liet vanmorgen in het Algemeen Dagblad weten dat Feyenoord zorgvuldig te werk gaat op de transfermarkt. ''Het liefst hadden we de spelers al gehaald. Maar kies je voor een snelle oplossing, dan zit je soms nog lang aan een speler vast die eigenlijk niet helemaal aan de wensen voldoet. Halen om het halen, dat zal niet gebeuren.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties