Feyenoord genomineerd voor Globe Soccer Award

Feyenoord genomineerd voor Globe Soccer Award

Feyenoord maakt kans op een Globe Soccer Award. De Rotterdamse club is samen met negentien andere clubs genomineerd voor de titel 'beste club van het jaar 2023'. Afgelopen seizoen werd het ook al genomineerd voor de prijs, maar ging Real Madrid er met de award vandoor.

De Globe Soccer Awards is een jaarlijkse voetbalprijsuitreiking die uitstekende prestaties in de wereld van het voetbal eert. Deze prijzen erkennen individuen, teams en organisaties voor hun bijdragen aan de sport. De Globe Soccer Awards werden voor het eerst opgericht in 2010. De prijzen omvatten verschillende categorieën, waaronder Beste Speler, Beste Coach en Beste Club.

De Globe Soccer Awards worden georganiseerd door de European Club Association (ECA). Feyenoord maakt kans op de award vanwege het uitstekende seizoen in de Eredivisie. De Rotterdammers werden onder leiding van trainer Arne Slot landskampioen van Nederland en wisten de kwartfinales te bereiken van de Europa League. AS Roma was over twee wedstrijden te sterk, nadat er in De Kuip nog met 1-0 werd gewonnen van de Italiaanse club.

Klik hier om te stemmen

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties