'Feyenoord geeft signaal af en mikt op veertig miljoen euro'

'Feyenoord geeft signaal af en mikt op veertig miljoen euro'

RB Leipzig blijft hopen op de komst van Lutsharel Geertruida. De verdediger heeft persoonlijk overeenstemming bereikt met de Duitse club. Nu is het zaak dat de club uit de Bundesliga een akkoord weet te bereiken met Feyenoord. De Rotterdammers streven echter naar een nieuw uitgaand transferrecord, dat nu nog op naam staat van Orkun Kökcü.

Feyenoord heeft twee keer een aanbieding ontvangen van RB Leipzig. Algemeen directeur Dennis te Kloese twijfelde geen moment en veegde het bod direct van tafel. Naar verluidt werd er meer dan twintig miljoen euro geboden voor Geertruida. Volgens journalist Philipp Hinze van het Duitse Sky Sports is dertig miljoen niet voldoende om de 22-jarige verdediger los te weken uit De Kuip.

Geertruida mag pas vertrekken bij Feyenoord wanneer er gesproken wordt over transferbedragen tussen de 35 en 40 miljoen euro. Vorige week werd bekend dat de club zich hard opstelt in de onderhandelingen en niet meer bereid is om mee te werken aan biedingen die niet voldoen aan de huidige marktwaarde van Geertruida, die wordt geschat op bijna veertig miljoen euro door Feyenoord.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties