'Feyenoord gaat weer vol voor Zerrouki'

'Feyenoord gaat weer vol voor Zerrouki'

Ramiz Zerrouki moet de nieuwste aanwinst gaan worden van Feyenoord, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers hebben de jacht op de middenvelder van FC Twente weer geopend.

Feyenoord heeft afgelopen zomer diverse pogingen gewaagd om de 24-jarige Zerrouki los te weken bij de Tukkers, maar slaagde daar uiteindelijk niet in. Zerrouki heeft meerdere malen aangegeven dolgraag de overstap te willen maken naar De Kuip.

FC Twente bleef afgelopen zomer vasthouden aan acht miljoen euro als transfersom. Feyenoord wilde niet verder gaan dan vijf miljoen plus bonussen en een doorverkoop-percentage. Zerrouki heeft een contract tot medio 2024 bij FC Twente. De nummer vijf uit de Eredivisie heeft een optie om zijn contract met één jaar te verlengen.

Of Feyenoord nu wel kans maakt is de vraag. Technisch directeur Jan Streuer liet vorige week nog weten door te willen bouwen aan FC Twente. In de ogen van Streuer past een verkoop in de winterstop Mees Hilgers en/of Ramiz Zerrouki dan ook niet in het huidige beleid van de Tukkers. Aankomende zomer staat Streuer er wel voor open om zaken te doen.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties