'Feyenoord gaat voor extra centrale verdediger'

'Feyenoord gaat voor extra centrale verdediger'

Feyenoord gaat na het vertrek van Leroy Fer de transfermarkt op. De Rotterdammers willen naast het halen van een extra aanvaller ook een nieuwe centrale verdediger aan de groep toevoegen, zo meldt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel op Twitter.

Feyenoord heeft nog zeven dagen om de selectie te versterken. De transfermarkt sluit namelijk woensdag 1 september. De grote vraag is of de Rotterdammers op het laatste moment nog een aanwinst kunnen vinden die past binnen de financiële mogelijkheden.

"Of dat gaat lukken, dat is maar zeer de vraag", liet Arne Slot eerder al weten op de vraag of er nog een aanvaller bij komt. ''Wij zijn niet in de omstandigheid om een heel verlanglijstje te hebben. Wat ik eigenlijk altijd tegen de scouts zeg: haal maar een goede speler. Dat is een vrij eenvoudige opdracht, hè.''

Feyenoord zag achttien spelers vertrekken
Technisch directeur Frank Arnesen heeft tot nu toe niet stil gezeten. Naast het binnenhalen van enkele directe versterkingen heeft de Deen ook afscheid genomen van een groot aantal spelers. In totaal hebben achttien contractspelers elders onderdak gevonden.

Marouan Azarkan, Achraf El Bouchataoui en Christian Conteh zijn verhuurd. Bart Nieuwkoop, Dylan Vente, Eric Botteghin, Jordy Wehrmann, Leroy Fer, Lucas Pratto, Luciano Narsingh, Nick Marsman, Ramon ten Hove, een buitenspeler, Sven van Beek, Nicolai Jørgensen, George Johnston, Liam Kelly en Uroš Spajić vertrokken uit De Kuip.

Arnesen drukt hierdoor aardig zijn stempel op de Rotterdamse club. De jeugdopleiding en de scouting werd de afgelopen maanden flink onder handen genomen. ''Verandering kost tijd en je moet elkaar overtuigen. En je ziet het nu veranderen. Er is eenheid, mensen werken goed samen. We hebben vooral veel gepraat met mensen'', reageerde een tevreden technisch directeur in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties