'Feyenoord gaat vanmiddag bod uitbrengen op Mijnans'

'Feyenoord gaat vanmiddag bod uitbrengen op Mijnans'

Sven Mijnans staat concreet in de belangstelling van Feyenoord. De Rotterdammers hebben de interesse onlangs officieel kenbaar gemaakt bij Sparta, maar een officieel bod is nog niet gedaan op de 22-jarige talentvolle middenvelder.

Bronnen aan RTV Rijnmond melden dat Feyenoord na de uitwedstrijd tegen FC Twente zaken wil doen met de stadsgenoot. Volgens de omroep kan de huidige nummer zes van de Eredivisie dan een officieel bod verwachten.

Trainer Maurice Steijn meldt dat er meerdere clubs zich officieel hebben gemeld. ''Het is afwachten. Tot op heden is er geen witte rook.'' Sparta houdt alle opties open. ''Het kan ook zomaar zo zijn dat hij komend halfjaar nog hier speelt. Al weet ik ook dat we bij Sparta intern hebben afgesproken dat we één of twee spelers per jaar moeten verkopen.''

''Er zijn bepaalde spelers die het prima doen, dan komt er ook belangstelling'', vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp over de laatst ontwikkelingen rondom Mijnans. ''Daar lopen wij als club niet voor weg, omdat we weten dat we op dat gebied een opleidingsclub zijn. We wachten de komende 24-48 uur even af hoe dit zich gaat ontwikkelen.''

''Als de top van Nederland zich meldt voor een zeer talentvolle speler moeten we daar trots op zijn, maar we hebben ook een sportieve ambitie waardoor je deze groep bij elkaar wil houden'', vervolgt Nijkamp in gesprek met ESPN. ''Daarin moeten we een keuze maken." De aanvallende middenvelder heeft een contract tot medio 2024 en een marktwaarde dat geschat wordt op één miljoen euro.

Thomas van den Belt
De 21-jarige middenvelder van PEC Zwolle staat ook nog altijd hoog op het lijstje van Feyenoord. De koploper van de Keuken Kampioen Divisie ziet een transfer de komende dagen niet zitten en wil het liefst in de zomer zaken doen met de Rotterdamse club. De komende dagen moet duidelijk worden welke middenvelder de overstap maakt naar De Kuip.

Lees meer over
Sven Mijnans
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties