'Feyenoord gaat in gesprek met Boëtius'

'Feyenoord gaat in gesprek met Boëtius'

Feyenoord en Jean-Paul Boëtius gaan snel met elkaar in gesprek over een contract. De 28-jarige aanvallende middenvelder traint momenteel mee met de Rotterdammers en maakte ook minuten in de oefenwedstrijd tegen Union Sint-Gillis.

Vorige week werd al bekend dat Boëtius intern heeft aangegeven open te staan voor een definitief terugkeer bij Feyenoord. Ook de stadionclub lijkt nu positief te staan tegenover zijn komst. Boëtius is na zijn vertrek bij FSV Mainz 05 transfervrij.

''Ik heb signalen dat er gesproken gaat worden over een contract'', vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel van RTV Rijnmond op Twitter. ''Wat niet wil zeggen dat ze ook tot een akkoord komen'', maakt de journalist duidelijk.

Premier League
Boëtius gaf vorige week nog aan in een interview open te staan voor alles. Een overstap maken naar Engeland is altijd nog zijn droom. "Daar sta ik heel open in. Maar de droom van menig speler is natuurlijk de Premier League. Of dat gaat gebeuren, zien we wel. Maar dat is nog steeds dé droom."

Boëtius zou een goede versterking zijn voor Feyenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties