''Feyenoord gaat gemakkelijk door naar de volgende ronde''

''Feyenoord gaat gemakkelijk door naar de volgende ronde''

Feyenoord heeft zichzelf tekort gedaan in de uitwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. De Rotterdammers hoeven zich echter geen zorgen te maken voor de return. De ploeg van trainer Arne Slot was in Warschau de bovenliggende partij en gaat dat ook zijn in De Kuip.

''Feyenoord gaat gemakkelijk door naar de volgende ronde'', vertelt Kees Jansma na afloop van de wedstrijd in gesprek met Veronica. ''Uiteindelijk is het een prima resultaat in een uitwedstrijd.'' Pierre van Hooijdonk is het daar niet mee eens. ''Ik vind het onzinnig om een gelijkspel te accepteren, omdat je uit speelt. Je mag uit toch ook wel winnen? Als je zoveel sterker bent.''

Shakhtar Donetsk krijgt volgende week weer de beschikking over een aantal spelers die donderdagavond niet inzetbaar waren. Van Hooijdonk is er niet gerust op. ''Het moet straks nog maar blijken dat je in De Kuip weer zoveel sterker bent. Ze hebben alleen Mudryk verkocht aan Chelsea. Verder hebben ze met deze selectie gelijkgespeeld tegen Real Madrid en gewonnen van RB Leipzig in de groepsfase van de Champions League'', aldus de oud-Feyenoorder op ESPN.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties