'Feyenoord en Slory akkoord over contractverlenging'

'Feyenoord en Slory akkoord over contractverlenging'

Feyenoord en Jaden Slory zijn het eens geworden over een contractverlenging. Deze winter werd duidelijk dat de partijen in onderhandeling waren en inmiddels is een principeakkoord bereikt. Dat meldde 1908.nl maandagochtend. Het zou gaan om een nieuw contract tot medio 2027.

Het huidige contract van Slory loopt deze zomer af en lang leek het er ook op dat dat een afscheid zou betekenen. Het toegenomen perspectief op de rechtsbuitenpositie heeft de zaak echter veranderd. Javairô Dilrosun is vertrokken en ook Alireza Jahanbakhsh loopt uit zijn contract. Bovendien heeft Feyenoord veel vertrouwen in het talent, wat betekent dat hij mogelijk komend seizoen zijn kans bij de A-selectie zal gaan krijgen.

Jaden Slory, de zoon van oud-Feyenoorder Andwele Slory, speelt al sinds zijn achtste - 2013 - in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij doorliep de verschillende jeugdafdelingen, zoals hij dat ook deed bij het Nederlands elftal. Momenteel speelt de rechtsbenige vleugelaanvaller zijn wedstrijden voor Feyenoord Onder 21, maar afgelopen winter liet Arne Slot hem al enkele dagen meetrainen met het eerste elftal.

Lees meer over
Jaden Slory
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties