Feyenoord en Hartjes akkoord over contractverlenging

Feyenoord en Hartjes akkoord over contractverlenging

Lennard Hartjes heeft twee jaar bijgetekend bij Feyenoord. De 18-jarige middenvelder, die twee jaar geleden in De Kuip zijn handtekening zette onder zijn eerste profcontract, blijft daardoor tot medio 2025 verbonden aan de club.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, is zeer content met de ontwikkeling die Hartjes doormaak. ‘Lennard is een dragende, zeer balvaste speler op het middenveld van Feyenoord Onder 21, die ook dit seizoen weer de nodige stappen heeft gezet. Hij heeft inmiddels ook al zijn eerste minuten mogen maken voor Feyenoord 1 en ik ben ervan overtuigd dat als hij deze lijn doortrekt er nog vele zullen volgen.’

Hartjes zelf put vertrouwen uit de contractverlenging. ‘Het zegt veel dat de club nog twee jaar extra met mij door wil. Dit seizoen gaat het goed, ik merk dat ik door het meetrainen bij het eerste elftal groei als voetballer en dat wil ik doortrekken. De komende jaren hoop ik mezelf nog meer op het hoogste podium bij Feyenoord te kunnen bewijzen. En dit seizoen moeten we met Feyenoord Onder 21 in stijl proberen af te ronden.’

Vijfvoudig jeugdinternational Hartjes, die met Oranje Onder 19 naar het EK in Slowakije hoopt af te reizen in juni, voegde zich in 2015 bij Feyenoord Academy. Voor zijn komst naar Varkenoord voetbalde de rechtsbenige controleur voor VV Spijkenisse en de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam.

Lees meer over
Lennard Hartjes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties