'Feyenoord en Dinamo Moskou akkoord over Szymański'

'Feyenoord en Dinamo Moskou akkoord over Szymański'

Feyenoord en Dinamo Moskou hebben een akkoord weten te bereiken over nog een seizoen Sebastian Szymański in De Kuip, zo meldt 1908.nl. De aanvallende middenvelder gaat met de Rotterdammers de UEFA Champions League in.

Feyenoord en de Russische club hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe huurovereenkomst. Het is niet duidelijk of er opnieuw een koopoptie is bedongen in het nieuwe contract. De Pool heeft al eerder een persoonlijk akkoord weten te bereiken met Feyenoord. Onder trainer Arne Slot ziet Szymański nog voldoende perspectief om zichzelf verder te ontwikkelen.

Szymański was afgelopen seizoen erg productief, met tien doelpunten en zeven assists in veertig wedstrijden. De 24-jarige middenvelder kwam uit in de Eredivisie (29 wedstrijden), Europa League (9 wedstrijden) en de TOTO KNVB Beker (2 wedstrijden). In totaal heeft hij 2812 minuten gespeeld voor Feyenoord. Door Szymański vroegtijdig vast te leggen, schept Feyenoord duidelijkheid en kan het verder bouwen aan het team.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties