'Feyenoord en Club Brugge mondeling akkoord met Vetlesen'

'Feyenoord en Club Brugge mondeling akkoord met Vetlesen'

Feyenoord is samen met Club Brugge in de race voor een transfer van de 23-jarige Hugo Vetlesen, zo meldt HLN.be. Beide clubs hebben al een persoonlijk akkoord met de middenvelder. De Noor komt momenteel uit voor FK Bodø/Glimt en heeft een contract tot medio 2025.

De centrale middenvelder moet in de komende dagen een keuze maken wat hij als de juiste vervolgstap ziet vanuit de koploper van Noorwegen. FK Bodø/Glimt speelde afgelopen seizoen in de Europa League en zat in de groepsfase met FC Zúrich, PSV en Arsenal. Vetlesen speelde iedere wedstrijd in het Europese toernooi en scoorde ook nog een doelpunt.

De enkelvoudig international van Noorwegen moet rond de zes tot zeven miljoen euro kosten en wordt dus gezien als een serieuze versterking. Het voordeel voor Feyenoord is dat Vetlesen overtuigd kan worden met het spelen van Champions League, terwijl Club Brugge nog alles behalve zeker is van Europees voetbal. De Rotterdammers spelen op woensdag 12 juli een besloten oefenwedstrijd tegen de Belgen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties