'Feyenoord bood miljoenen op Noorse middenvelder'

'Feyenoord bood miljoenen op Noorse middenvelder'

Feyenoord heeft er afgelopen dinsdag alles aan gedaan om de selectie te versterken met een middenvelder. De Rotterdammers hebben pogingen gedaan bij FC Twente voor Ramiz Zerrouki en bij PEC Zwolle voor Thomas van den Belt. Ook werd er in de middag een miljoenenbod neergelegd bij FC Bodø/Glimt.

Hugo Vetlesen moest voor een bedrag van vijf miljoen euro, dat door bonussen nog kon oplopen met één miljoen euro, overkomen naar Feyenoord. De Noorse club ging echter niet akkoord met een vertrek van de 22-jarige middenvelder. De Rotterdammers hebben de aanbieding dinsdagmiddag om 16:00 uur gedaan. Dit was vlak nadat bekend werd dat Zerrouki niet haalbaar was.

FC Bodø/Glimt heeft het bod dus afgewezen, omdat het geen tijd genoeg meer had om een vervanger te halen. Vetlesen is volgens het medium TV2 teleurgesteld dat een overstap naar Feyenoord niet meer mogelijk was. Zaakwaarnemers Jim Solbakken en Jørgen Ingebrigtsen waren niet bereikbaar voor een toelichting. Algemeen directeur Dennis te Kloese wilde ook niet inhoudelijk reageren. ''We geven pas commentaar als er iets officieel is.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties