Feyenoord en Ajax treffen elkaar in een uitverkochte Kuip

Feyenoord en Ajax treffen elkaar in een uitverkochte Kuip

De halve finale van de beker tussen Feyenoord en Ajax is compleet uitverkocht. Zaterdagochtend gingen de kaarten voor leden van Het Legioen in de verkoop voor het duel dat op woensdag 5 april in De Kuip wordt afgewerkt, ook deze waren snel weg.

Zojuist heeft Feyenoord bevestigd dat de wedstrijd in een uitverkochte Kuip plaatsvindt. De ploegen troffen elkaar dit seizoen al twee keer eerder. De overwinning van vorige week zal bij veel Feyenoorders nog niet uit de gedachte verdwenen zijn. Op 22 januari eindigde het duel in Rotterdam in een 1-1 gelijkspel, Paixão maakte het openingsdoelpunt met een prachtig afstandschot.

Ticket Exchange
Feyenoord liet wel weten dat er mogelijk nog kaarten beschikbaar komen via Feyenoord Ticket Exchange. Supporters die toch niet naar de wedstrijd kunnen, kunnen hier hun kaart aanbieden aan andere supporters. Klik voor meer informatie hierover op deze link.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties