'Feyenoord duidelijk: Geertruida moet meer opleveren dan Kökcü'

'Feyenoord duidelijk: Geertruida moet meer opleveren dan Kökcü'

Feyenoord doet er nog altijd alles aan om Lutsharel Geertruida te behouden. De Rotterdammers willen met de 22-jarige verdediger de Champions League in. Achter de schermen voert RB Leipzig de druk aardig op, maar algemeen directeur Dennis te Kloese laat zich niet gek maken.

Dit meldt De Telegraaf in een update over de laatste ontwikkelingen. Te Kloese acht de stopper minstens zo goed als Jurriën Timber. Feyenoord werkt alleen mee wanneer er een recordbedrag op tafel wordt gelegd door RB Leipzig. Geertruida moet dus meer dan dertig miljoen euro plus 25 procent doorverkoop opleveren. Feyenoord heeft dan ook zonder twijfel de eerste twee biedingen van RB Leipzig afgewezen.

Er is een vergelijkbare situatie ontstaan met betrekking tot doelman Justin Bijlow. Als Manchester United hem daadwerkelijk wil aantrekken, verlangt de club een aanzienlijk bedrag voor hem. Bijlow heeft contact met de Engelse topclub en trainer Erik ten Hag, maar er is nog geen concreet bod op hem uitgebracht. Eerder werd bekend dat Bijlow de stap naar de Premier League wel ziet zitten.

VfL Wolfsburg
De geruchten over een mogelijk vertrek van Marcus Holmgren Pedersen worden ook steeds sterker. De Noorse speler is de laatste dagen in verband gebracht met VfL Wolfsburg en het Italiaanse Torino. Volgens de krant heeft Feyenoord een bod van 3,5 miljoen euro van de Duitse club afgewezen. Het is nog niet bekend of Torino op dit moment concreet gaat worden.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties