'Feyenoord dient tweede bod in voor Pepi'

'Feyenoord dient tweede bod in voor Pepi'

Feyenoord is achter de schermen nog altijd volop bezig met de komst van Ricardo Pepi, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers hebben een tweede bod ingediend bij FC Augsburg.

Feyenoord zag vorige week het eerste bod afgewezen worden door de Duitse club, maar met een nieuw bod hopen de Rotterdammers wel succesvol te zijn. De stadionclub zit al maanden achter de 20-jarige spits aan en hoopt de komende dagen onder andere PSV te kunnen aftroeven.

Pepi speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Groningen. De spits scoorde dertien keer in 36 wedstrijden. De spits heeft eerder aangegeven niet meer terug te willen keren naar FC Augsburg en het liefst actief te blijven in Nederland.

Feyenoord heeft op dit moment de beste kansen, aangezien PSV nog altijd bezig is met het aanstellen van een nieuwe trainer. Daardoor zijn de Eindhovenaren momenteel terughoudend. Pepi heeft een doorlopend contract tot medio 2026 en een marktwaarde dat geschat wordt op een bedrag van negen miljoen euro.

Lees meer over
Ricardo Pepi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties