Feyenoord biedt supporters de kans om mee te trainen met selectie

Feyenoord biedt supporters de kans om mee te trainen met selectie

Feyenoord en TOTO hebben een unieke actie georganiseerd. De Rotterdamse club biedt supporters de mogelijkheid om een keer mee te trainen met de eerste selectie.

''Denk jij ook altijd vanuit je luie stoel, barkruk of het stadion dat jij het beter kan dan de spelers? Zou jij het ook altijd nét even iets anders doen dan wat er op het veld gebeurt?'', schrijft Feyenoord op de clubwebsite. ''Maak kans om je voeten te laten spreken tijdens een training met Feyenoord 1 op het trainingscomplex 1908! Geen woorden, maar daden.''

De gelukkige ‘doe-het-zelver’ staat een bijzondere dag te wachten in Rotterdam Zuid. De dag start met een stevig sportontbijt met de selectie, waarna de kicksen worden ondergebonden voor een goede warming-up en een snel positiespel. Een once-in-a-lifetime ervaring! Deze middag lanceerde Feyenoord de ludieke campagne via haar social kanalen. In de video zien we een Rotterdamse supporter die het vanuit zijn luie stoel beter weet. Zijn vrouw weet daar wel raad mee.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties