Feyenoord bevestigt: Jahanbakhsh in wedstrijdselectie

Feyenoord bevestigt: Jahanbakhsh in wedstrijdselectie

Feyenoord moet het in de stadsderby tegen Sparta Rotterdam van aanstaande zondag definitief stellen zonder Gernot Trauner en Quinten Timber. Beide spelers vielen afgelopen woensdag uit in de kwartfinale van de beker tegen AZ. Dit meldt de Rotterdamse club op de website.

Timber liep kort voor tijd een hersenschudding op. Het competitieduel van zondag zal hij nog aan zich voorbij moeten laten gaan. Trauner zal voor Feyenoord meerdere weken niet inzetbaar zijn vanwege een bovenbeenblessure en mist hoe dan ook de belangrijke wedstrijden tegen AS Roma in de tussenronde van de Europa League. Door de naam van Timber staat nog niet definitief een streep.

Jahanbakhsh keert terug
Daar staat tegenover dat Alireza Jahanbakhsh weer terugkeert bij de wedstrijdselectie. De buitenspeler ontbrak tot dusver na de winterstop vanwege deelname aan de Azië Cup met Iran. Ondanks een benutte strafschop van Jahanbakhsh werd het land woensdag uitgeschakeld in de halve finales. De 30-jarige buitenspeler speelde een sterk toernooi en sluit fit aan bij de Rotterdammers voor een belangrijke periode in de Eredivisie en de Europa League.

Revanche nemen op Sparta
Ten opzichte van de tegenstander uit Rotterdam-West heeft Feyenoord nog wat recht te zetten, zo beaamde ook Arne Slot. Daarmee doelde hij op de eerdere ontmoeting van dit seizoen op Het Kasteel. ''Wij kwamen daar goed weg, omdat we een kwartier voor tijd nog met 2-0 achter stonden. Alleen al in die wedstrijd werd voor mij duidelijk dat Sparta ook dit seizoen weer over hele goede spelers beschikt. Ze spelen goed en verzorgd voetbal en op basis daarvan hebben ze qua resultaat niet altijd gekregen wat ze verdienden. Daarnaast komen ze zeker in uitwedstrijden goed voor de dag.''

Jahanbakhsh moet direct in de basis tegen Sparta
Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties