Feyenoord bereidt zich met Sandler voor op Sparta

Feyenoord bereidt zich met Sandler voor op Sparta

De voorbereiding van Feyenoord op de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam is in volle gang. De ploeg van trainer Arne Slot speelt de stadsderby zondagmiddag om 12:15 uur in De Kuip. Aanwinst Philippe Sandler traint inmiddels al mee op trainingscomplex 1908.

Sandler heeft gisteren al een deel meegedaan met de groepstraining en is vandaag ook weer van de partij. ''Van alle blessures die ik in het verleden heb gehad, heb ik ook totaal geen last meer'', vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Het is nu alleen nog werken naar wedstrijdfitheid. Ik ben fysiek ook sterker dan in mijn tijd bij PEC. Nu het is wachten op het moment dat ik het kan laten zien.''

Lutsharel Geertruida traint ook al enige tijd weer voluit mee. De verdediger viel in de uitwedstrijd tegen N.E.C. uit met een blessure, maar kon een niet veel later al meedoen in de oefenwedstrijd tegen Vitesse. Cole Bassett traint nog niet mee met Feyenoord: de Amerikaan is in afwachting van zijn werkvergunning.

Op de dinsdagmiddagtraining waren ook Mike Kleijn, Milan Hokke, Lennard Hartjes en Antoni Milambo onderdeel van de groep. Jorrit Hendrix en Patrik Wålemark behoren zondag normaal gesproken gewoon tot de wedstrijdselectie. Dermane Karim is gehaald voor Onder 21.

Lees meer over
Philippe Sandler
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties