Feyenoord bedankt Van Beek met afscheidsvideo

Feyenoord bedankt Van Beek met afscheidsvideo

Feyenoord staat stil bij het vertrek van drie spelers die jarenlang het shirt droegen en veel voor de club hebben betekend: Sven van Beek, Bart Nieuwkoop en Eric Botteghin. In drie compilatievideo's komen nog één keer hun mooiste momenten uit hun Feyenoord-periode voorbij. Deze is voor Van Beek, die binnenkwam als D-pupil en nu na vijftien jaar afscheid neemt.

Van Beek, Nieuwkoop en Botteghin zijn uiteraard niet de enige Feyenoorders die er na de zomer niet meer bij zijn. Na de laatste wedstrijd van het seizoen tegen FC Utrecht werden alle vertrekkende spelers en stafleden van 1908 op passende wijze bedankt voor bewezen diensten, onder meer met een cadeau en speeches vanuit de directie. Bovengenoemd drietal had een dusdanig bepalende rol in de prijzen die tussen 2016 en 2018 werden veroverd, dat met en over hen nog diverse afscheidsitems zijn gemaakt.

De video’s worden vanaf vandaag tot en met zondag (een speler per dag) geüpload op onder meer het YouTube-kanaal van Feyenoord, te beginnen met Van Beek (26). Hij kwam tot 153 officiële duels in het eerste, verdeeld over liefst negen seizoenen. De verdediger kwam in de D-pupillen bij Feyenoord Academy en doorliep vervolgens alle jeugdteams, voor hij in het seizoen 2012-2013 in de bekertopper tegen PSV mocht debuteren van trainer Ronald Koeman.

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties