Feyenoord accepteert 'nee' van FC Twente en schakelt door

Feyenoord accepteert 'nee' van FC Twente en schakelt door

Feyenoord gaat niet langer voor Ramiz Zerrouki, zo bevestigt Dennis te Kloese in gesprek met Voetbal International. De 24-jarige middenvelder mag niet weg van FC Twente, waardoor de Rotterdammers nu definitief doorschakelen naar alternatieven. Zerrouki is pas vanaf 1 juli te koop.

Te Kloese wilde ver gaan, maar acht miljoen euro was het maximale wat Feyenoord over had voor de middenvelder. ''Wij hebben er alles aan gedaan om deze speler te halen zonder het clubbelang uit het oog te verliezen'', zegt de algemeen directeur in gesprek met VI. ''Voor ons is er ook een grens en houdt het ergens op. Ik vind het jammer voor ons en voor de speler.''

De Rotterdammers schakelen nu door naar alternatieven, het liefst een middenvelder die direct inzetbaar is. Sivert Mannsverk van Molde FK is een serieuze optie, maar Feyenoord heeft volgens VI ook spelers in België en Engeland op de radar staan. Eerder werd ook de naam van Tonny Vilhena genoemd, die dit seizoen een vaste basisklant is bij het Italiaanse Salernitana.

Einde van de transfersoap
Daarmee komt er dus definitief een einde aan de transfersoap waar Zerrouki ongewild in belandde. FC Twente was niet onder de indruk van het openingsbod van Feyenoord en liet daarna weinig meer van zich horen. Technisch directeur Jan Streuer gaf keer op keer aan dat er niet te praten viel, al ging hij maandag met tegenzin opnieuw in gesprek met Feyenoord.

De beleidsman van de Tukkers maakte eerder op de avond in gesprek met ESPN al bekend dat FC Twente niet meewerkt aan een winters vertrek van Zerrouki. In de zomer denkt de club mee aan een transfer van de middenvelder, maar in januari niet. Het is een hard gelag voor de speler, die koste wat het kost naar Feyenoord wilde. Zerrouki moet dus in ieder geval wachten tot de zomer, al is het afwachten of de Rotterdammers zich dan opnieuw gaan melden. Het was nu of nooit voor Feyenoord.

Lees meer over
Dennis te Kloese Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties